Familjen

Margareta, min livskamrat sedan gymnasiståren, har arbetat inom Sveriges Radio, TRU, Utbildningsradion, Kristna Fredsrörelsen och Sveriges Kristna Råd. Hon är framför allt aktiv inom fredsarbete av olika slag.

Margareta

Min mamma, Margit Ingelstam, lämnade oss den 7 maj 2011. De sista två åren bodde hon på ett trevligt äldreboende i Blackeberg. Hon firade sin hundraårsdag i kretsen av nära 80 yngre släktingar i oktober 2010. Mamma gladde oss mycket genom sina många intressen och genom att hålla fin kontakt med mig och mina fyra syskon (Bengt, Rolf, Eva och Hans) och hela klanen. Margits sista år har varit hennes och våra livs bonus.

Margit                                   Fem generationer

Våra barn
Susanna Ingelstam-Duregård, utbildare och skolledare. Numera rektor vid en grundskola utanför Göteborg . Gift med Per Duregård, pastor i Redbergskyrkan i Göteborg.

Tinna Ingelstam, skådespelare och teaterlärare, bosatt i Göteborg. Jobbar som dramalärare i Lerum och som frilansskådespelare i Göteborg.

Lena Ingelstam, avdelningschef vid SIDA, med ansvar för partnerskap och innovation.

Lisa Ingelstam, ridinstruktör, bosatt på Ekerö. Gift med Mats Thunblad, yrkesmässigt och privat duktig på mat

Mia Ingelstam, undersköterska, bosatt i Bromma/Abrahamsberg. Hon har ett fint handlag med människor (gamla som unga) och med djur, och berikar vår och andras närmiljö här i Bromma.

Jag räknar inte upp alla våra 13 trevliga och intressanta barnbarn här, utan går direkt på den senaste generationen, det första barnbarnsbarnet.

Detta är lilla Mod, född 24 februari 2007. Bilden visar henne som nyfödd, men hon är nu en skolflicka med många insikter och åsikter.

mod

Ännu ett barnbarnsbarn, Sahira, kom till världen den 8 april 2015. Hoppas få ett foto snart från de stolta föräldrarna Isabelle (Girardon) och Ludvig (Duregård)

 

 

 

Kommentera